Gevonden in de vijver

Het is de schrik van elke eigenaar van een vijver: een kind dat erin valt. Een vriend van mij die een enorme vijver heeft met koi-karpers had het ongeluk om deze schrik mee te maken.

In zijn achtertuin heeft hij deze enorme vijver. Hij heeft er tientallen koi-karpers in rondzwemmen, van jong en klein tot enorm dikke karpers. Het is prachtig om te zien. Het is een echte hobby van deze man. Hij besteedt veel tijd aan zijn tuin, maar met name aan zijn vijver. Hij maakt het schoon, knipt de bamboe bij, houdt de vijver netjes, voedt de vissen gecontroleerd en verzorgt de omgeving van de vijver juist. Ik kom regelmatig bij hem langs. Dan bekijken we zijn vijver en praten we over de juiste verzorging van de vissen.

Hij heeft elke keer weer nieuwe dingetjes te vertellen. Hij heeft altijd weetjes dname it kinderkleding ie hij via anderen heeft gehoord of dingen die hij zelf heeft uitgeprobeerd en die succesvol of niet-succesvol blijken te zijn. Een bezoekje is dus altijd erg leuk en interessant voor mij.

Natuurlijk heeft hij een draad om zijn vijver gespannen om de ooievaars en andere dieren ervan te weerhouden de karpers te kunnen pakken. Die week waren zijn kleinkinderen op bezoek geweest. Vaak spelen ze dan in de tuin onder het toeziend oog van oma of opa. Ze weten dat ze niet in de buurt van de vijver mogen komen, want dit kan gevaarlijk zijn. Natuurlijk is deze vriend ervan op de hoogte dat een vijver gevaarlijk kan zijn voor jonge kinderen.

Name It Kinderkleding in de vijver

De schrik schrok ze om hun ogen toen ze opeens toch wat zagen drijven in de vijver. Ze renden naar de vijver toe. Er dreef Name It Kinderkleding in de vijver. Geen nieuwe kleding van Amazingkids.nl, maar gebruikte kleding. Een broek en een shirt. Natuurlijk sprong mijn vriend meteen in de vijver om opzoek te gaan naar het kind. Zijn vrouw riep alle kinderen bij elkaar. Van wie was de Name It Kinderkleding? Zij miste namelijk geen kind. Pas na enkele minuten konden ze helden denken. De eigenaar van de Name It Kinderkleding stond naast hen, zonder kleding. De hond had blijkbaar het hoopje kleding opgepakt en in de vijver gedeponeerd.  Het duurde even voordat ze van deze schrik waren bijgekomen.

Het vervoeren van Koi-karpers is ook een uitdaging. Lees snel verder hoe je deze goed en veilig kan vervoeren.