Vervoer van levende karpers

CBD olie Het vinden van Autoverhuur Curacao voor het vervoer van levende vissen vraagt om een nauwkeurig onderzoek. Het vervoeren van levende vissen is een taak die met zorg moet worden gedaan. Vissen kunnen niet buiten het water overleven. Dat weten we allemaal. Het lastige bij het vervoeren van levende vissen is dat het water over de rand van de vissenkom kan klotsen en dat in dit geklots zelfs de vis uit de kom kan raken en kan overlijden.

Bij het vervoer van speciale vissen, zoals aquariumvissen en koi-karpers, dienen er dus speciale maatregelen te worden genomen om ervoor te zorgen dat de vissen het vervoer overleven.

Iemand uit mijn karper vereniging heeft recent enkele karpers vervoert naar Curacao, waar hij ze wilde plaatsen in de nieuwe vijver bij zijn vakantiehuis op het eiland. Het vervoer van de karpers in het vliegtuig is al een heel ding. Het kost veel tijd en organisatie om dit rond te krijgen. Maar KLM is ervaren in het vervoeren van levende dieren.

Zoektocht naar een autoverhuur

Eenmaal op het eiland aangekomen wat er dus de zoektocht naar een Autoverhuur Curacao welke de juiste auto’s verhuurde voor het vervoer van levende vissen. Het is hierbij van belang dat de auto goede veringen heeft en een goede controle tijdens het rijden om het schudden en de invloed van hobbelige wegen op het klotsen van het water aanzienlijk te verkleinen. Hoe minder beweging, hoe beter.

Deze vriend heeft uiteindelijk een verhuurbedrijf gevonden: Autoverhuur Curacao, via directautohurencuracao.nl. De medewerkers van Autoverhuur Curacao werkten erg vriendelijk mee met het verzoek van de vriend van mij die zijn karpers per auto wilde vervoeren.

Busje met een stabiele, rechte vloer voor de vissenkommen

Ze hebben speciaal voor hem een auto gereserveerd waarvan de veringen recent waren vervangen. Bovendien had het busje een stabiele, rechte vloer voor de vissenkommen. Als extra service hadden ze hem zelfs een route voorgesteld met zo min mogelijk drempels of gaten in de weg zodat hij zonder veel en onnodig gehobbel zijn vakantiehuis kon bereiken.

Autoverhuur Curacao liet een erg goede service zien voor de vis-hobbyist. Een service waarin de zorgen van de hobbyist voor zijn karpers wordt gerespecteerd. Ze zoeken duidelijk naar oplossingen voor de zorgen die hij had. Dat is erg fijn om te zien. Als je vragen hebt over het vervoeren van je karpers, kan je altijd bij hem terecht. Inmiddels heeft hij veel ervaring hiermee.